117112-261348
Η Tissot επιλέγει την Ελλάδα για να ανοίξει την πρώτη της boutique
Ιανουαρίου 25, 2016
tissot_art
H TISSOT ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ LA CHAUX-DE-FONDS ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ
Δεκεμβρίου 30, 2020

H SWATCH συνεργάζεται με τη VISA για ανέπαφες πληρωμές PAY-BY-THE-WRIST

swatch-brings-visa-to-your-wrist

H SWATCH συνεργάζεται με τη VISA για ανέπαφες πληρωμές PAY-BY-THE-WRIST

Ανέπαφες πληρωμές από Swatch και Visa με το Swatch Bellamy

Η Swatch SA και η Visa Inc. μαζί με τη Visa Europe υπέγραψαν συμφωνία δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Visa σε Η.Π.Α., Ελβετία και Βραζιλία να πληρώνουν με το νέο “pay-by-the-wrist” ρολόι της Swatch, το SWATCH BELLAMY. Σχεδιασμένο να βγει στην αγορά στις αρχές του 2016, το SWATCH BELLAMY μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως, οπουδήποτε οι ανέπαφες, NFC (near-field communications) πληρωμές Visa είναι αποδεκτές.

Πλήρως εναρμονισμένο με το DNA του πρωτοποριακού Ελβετικού κατασκευαστή ρολογιών, το SWATCH BELLAMY συνδυάζει συναρπαστικά αλλά και λειτουργικά το σχεδιασμό Swatch με τη τεχνολογία αιχμής πληρωμών Visa. Το SWATCH BELLAMY θα ανοίξει μια νέα εποχή συνδεδεμένου εμπορίου, καθώς η αποδοχή πληρωμών μέσω κινητών συνεχίζει να αυξάνεται σε όλο τον κόσμο.

Swatch_Group_CEO_Nick_Hayek

Swatch Group CEO Nick Hayek wears the new ‘Swatch Touch Zero One’ during the Swiss watchmaker’s annual news conference in Corgemont March 12, 2015. REUTERS/Denis Balibouse

 

Γιατί “SWATCH BELLAMY”; Στο συναρπαστικό του μυθιστόρημα “Looking Backward 2000-1887” του 1888, ο Αμερικανός συγγραφέας Edward Bellamy οραματίζεται έναν ουτοπικό κόσμο όπου τα μετρητά έχουν αντικατασταθεί από πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες – ο Bellamy ήταν ο πρώτος που έγραψε για τις εν λόγω κάρτες, σαράντα χρόνια πριν από οποιονδήποτε άλλο. Πάντα στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίζει άλλα καινοτόμα άτομα και οραματιστές, η Swatch έχει ονομάσει το νέο pay-by-the-wrist ρολόι της “SWATCH BELLAMY”. Είναι επίσης γνωστό πως “bel ami” στα γαλλικά σημαίνει “καλός φίλος”, και το νέο ρολόι BELLAMY θα γίνει αναμφίβολα ένας καλός φίλος εκείνου που το φοράει.

Η ανέπαφη τεχνολογία NFC χρησιμοποιεί υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα καθιστώντας ικανές τις ηλεκτρονικές συσκευές να επικοινωνούν από μικρές αποστάσεις, συνήθως λιγότερο από 10 εκατοστά. Τα νέα ρολόγια SWATCH BELLAMY διαθέτουν τα χρώματα και τα εκπληκτικά σχέδια για τα οποία είναι διάσημη η Swatch – και ένα ενσωματωμένο NFC τσιπ κρυμμένο κάτω από το καντράν. Όπως μια προπληρωμένη τραπεζική κάρτα, ένα ρολόι SWATCH BELLAMY επιτρέπει στους πελάτες να πληρώσουν για αντικείμενα χρησιμοποιώντας τα τερματικά POS των εμπόρων. Οι συναλλαγές pay-by-the-wrist δεν απαιτούν καμία απολύτως ενέργεια από το ίδιο το ρολόι, που σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να αναμένουν τη συνήθη διάρκεια ζωής μπαταρίας ενός Swatch.

Το SWATCH BELLAMY, σε συνεργασία με τη Visa, θα είναι αρχικά διαθέσιμο στις αρχές του 2016 στις ΗΠΑ, την Ελβετία και τη Βραζιλία. Το SWATCH BELLAMY παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα, τον Οκτώβριο του 2015.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X
MENU